Om oss

På ProjektEtt är vi dedikerade till att vara din pålitliga partner inom Real Estate och byggprojektledning. Vi förverkligar dina idéer och bygger framtidens samhälle, ett projekt i taget.

Vilka är vi?

På ProjektEtt är vi dedikerade till att vara din pålitliga partner inom projektering och byggledning. Vår resa började hösten 2017 när Dennis Eldh startade företaget, efter flera års erfarenhet inom projektledning för arkitektur och byggnation samt snickeri. Vi drivs av en vision att använda hållbara metoder och ett engagemang för lokalsamhället för att realisera en mängd olika byggprojekt, stora som små. Genom vårt arbete strävar vi efter att aktivt bidra till samhällets utveckling, inte bara för dagens generation utan även för framtida generationer.

Vi sköter hela projekteringen

Med projektering av ProjektEtt förvandlas dina visioner till verklighet, från att noggrant fastställa varje projekts unika krav och önskemål till att skapa detaljerade handlingar.

Vi planerar ekonomi, tid och miljöarbeten

Vi säkerställer inte bara att projektet håller sig inom budget och tidsramar, men också att det genomförs med ett starkt miljöansvar.

Vi är en trygg ledning till stora som små projekt

Med vår erfarenhet av projektledning och projektering inom bygg & fastighetsbranschen kan du känna dig trygg i att ditt nästa projekt leds med stor kompetens.

Vi samordnar hela processen från uppstart till avslut

Vi samordnar varje steg från början till slut, tillsammans med vårt nätverk av underleverantörer och entreprenörer, med fokus på att uppfylla dina mål och förväntningar.